top of page

WENKBRAUWEN

 
 
 

PERMANENT MAKEUP

WENKBRAUWEN

Permanente Make up wenkbrauwen
Permanente Make up Wenkbrauwen

Niet iedereen is gezegend met mooie perfecte en symmetrische wenkbrauwen. Het is erg vermoeiend om je wenkbrauwen elke dag weer opnieuw te tekenen.

Er bestaat een oplossing :

PERMANENT MAKEUP

 
 
 

PERMANENT MAKEUP

 
after permanente make up wenkbrauwen in Maastricht Limburg

hoe werkt het ?

Permanente make-up voor de wenkbrauwen is een procedure waarbij pigment onder de huid word geïnjecteerd om de vorm, dikte en kleur te corrigeren. Het is een hele zachte vorm van tatoeëren, die in de bovenste huidlaag plaatsvind. In tegenstelling tot een echte tatoeage wordt het alleen in de bovenste huidlagen aangebracht, hierdoor is de procedure voor permanente make-up minder pijnlijk. 

 
 

IMANI ROMANA

Doet het pijn ?

In tegenstelling tot een echte tatoeage wordt het alleen in de bovenste huidlagen aangebracht, hierdoor is de procedure voor permanente make-up minder pijnlijk. 

 
permanente make up treatment wenkbrauwen in Maastricht Limburg

Hoe wordt permanente wenkbrauwmakeup gedaan? 

We kunnen de procedure verdelen in een aantal stappen. 

 1.  Voorbereiding

 

Wanneer je jouw afspraak hebt geboekt krijg je van ons instructies om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden. Dan gaan we samen bespreken wat jou wensen zijn, en wat jij graag zou willen. Wil je van tevoren al zien hoe jouw wenkbrauwen zullen uitzien? klik dan hier  

​​

 2.   Behandeling

 

Voorafgaand de behandeling bespreken we nogmaals uw wensen, en bepalen wij samen welke stijl het best past bij uw gezicht.

Beginnen we met het tekenen van uw nieuwe wenkbrauw, dit doen we zorgvuldig en hiervoor nemen we de tijd. Wij proberen altijd een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken.
Wanneer alles perfect is, dan beginnen we met tatoeëren. 
​​

 3.   Genezing

 

Na de behandeling nemen we samen de nazorg door.
De nazorg is erg belangrijk. Om de behandeling zo optimaal mogelijk te laten genezen, voor een mooi resultaat, dien je deze instructies die schriftelijk worden meegegeven zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

 4.   Nabehandeling

 

Om het beste resultaat te behalen is een nabehandeling altijd nodig.
Na 4-6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen. Op dit moment zul je zien dat het pigment redelijk is vervaagd, en dan is het tijd voor de nabehandeling. We adviseren u altijd om na ten minste 4 weken een afspraak in te plannen, maar binnen 8 weken. 

 5.   Perfecte wenkbrauwen

 
 

4 tot 6 weken na de nabehandeling zijn de wenkbrauwen volledig genezen en kunt u genieten van uw nieuwe, perfecte, symmetrische wenkbrauwen.

TECHNIEKEN

 

Er zijn verschillende stijlen en technieken in PMU voor wenkbrauwen. Jouw wenkbrauwen worden altijd speciaal voor jou ontworpen met een of meerdere van deze technieken. 

POWDER BROWS

Permanente Make up wenkbrauwen PMU Maastricht Limburg

Een natuurlijke “no makeup look”. Je wenkbrauwen zullen er heel natuurlijk-uitzien, alsof ze lichtjes met poeder zijn ingekleurd. 

 

NATUREL - NO MAKEUP LOOK

 

OMBRE BROWS

 

Een schaduw-techniek waarbij een makeup effect wordt gecreeërd. Deze variant valt meer op dan powderbrows.  Zacht, maar toch aanwezig. 

OPVALLEND - MAKEUP EFFECT

 
 
permanent make up wenkbrauwen in Maastricht Limburg

HAIR STROKES

permanent make up wenkbrauwen in Limburg Maasticht

bij deze hyper-realistische techniek wordt er een combinatie gemaakt van hairstrokes en shading. ultra realistisch, niet van echt te onderscheiden. 

NATUREL - REALISTISCH

 
 

Een consult nodig?

Een kosteloos en vrijblijvend advies

Of u kunt ons bellen

permanent make up specialist in Limburg Maastricht
bottom of page