top of page

lippen

 
 
 
 

PERMANENT MAKEUP

Permanente make up Lippen in Maastricht Limburg

Permanente makeup voor de lippen. Het ondersteund de natuurlijke vorm en kleur van jouw lippen. Maar dan nét ietsje beter!


Met onze technieken kunnen littekens en imperfecties worden gecamoufleerd, en asymmetrische lippen kunnen worden hersteld.

 
 
 

Lippen

Permanente make up lippen in Maastricht Limburg

PERMANENT MAKEUP

 

hoe werkt het ?

Permanente make-up voor de lippen is een procedure waarbij pigment onder de huid word geïnjecteerd om de vorm, dikte en kleur te corrigeren. Het is een hele zachte vorm van tatoeëren, die in de bovenste huidlaag plaatsvind. In tegenstelling tot een echte tatoeage wordt het alleen in de bovenste huidlagen aangebracht, hierdoor is de procedure voor permanente make-up minder pijnlijk. 

 
 

IMANI ROMANA

Doet het pijn ?

In tegenstelling tot een echte tatoeage wordt het alleen in de bovenste huidlagen aangebracht, hierdoor is de procedure voor permanente make-up minder pijnlijk. 

 
permanent makeup lippen process in Maastricht Zuid Limburg

Hoe wordt permanente lippenmakeup gedaan? 

We kunnen de procedure verdelen in een aantal stappen. 

 1.  Voorbereiding

 

Wanneer je jouw afspraak hebt geboekt krijg je van ons instructies om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden. Dan gaan we samen bespreken wat jou wensen zijn, en wat jij graag zou willen. Weet je het nog niet zeker, of heb je nog vragen? Boek dan een gratis consult. 

 2.   Behandeling

 

Voorafgaand de behandeling bespreken we nogmaals uw wensen, en bepalen wij samen welke stijl het best past bij uw gezicht.

Beginnen we met het tekenen en symmetrisch maken van uw lippen, dit doen we zorgvuldig en hiervoor nemen we de tijd. Wij proberen altijd een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken.
Wanneer alles perfect is, dan beginnen we met tatoeëren. 
​​

 3.   Genezing

 

Na de behandeling nemen we samen de nazorg door.
De nazorg is erg belangrijk. Om de behandeling zo optimaal mogelijk te laten genezen, voor een mooi resultaat, dien je deze instructies die schriftelijk worden meegegeven zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

 4.   Nabehandeling

 

Om het beste resultaat te behalen is een nabehandeling altijd nodig.
Na 4-6 weken zijn de lippen volledig genezen. Op dit moment zul je zien dat het pigment redelijk is vervaagd, en dan is het tijd voor de nabehandeling. We adviseren u altijd om na ten minste 4 weken een afspraak in te plannen, maar binnen 8 weken. 

 5.   Perfecte lippen

 
 
 

4 tot 6 weken na de nabehandeling zijn de lippen volledig genezen en kunt u genieten van uw nieuwe, perfecte, symmetrische lippen.

TECHNIEKEN

 

Er zijn verschillende stijlen en technieken in PMU voor lippen. Jouw lippen worden altijd speciaal voor jou ontworpen met een of meerdere van deze technieken. 

AQUARELLE LIPS - LIP BLUSH

Permanente make up

De lippen worden op een subtiele, zachte manier ingekleurt  waardoor je een gezonde uitstraling krijgt en vollere lippen. 

NATUREL - NO MAKEUP - FULLER LIPS

 

OMBRE LIPS

 

De lippen worden worden voorzien van 2 kleuren, die in elkaar overlopen. De lippen lijken voller, het geeft een opvallend "makeup effect".

LIPSTICK EFFECT - FULLER LIPS

 
 
Permanente make up lippen Maastricht Limburg

LIP CORRECTION

 
Permanent make up lip Correction Voor en Na in Maastricht Limburg

Oneven lippen kunnen vaak in vorm gecorrigeerd worden door middel van permanente makeup.  

VORMCORRECTIE

 
 

Een consult nodig?

Een kosteloos en vrijblijvend advies

Of u kunt ons bellen

Specialist in Permanente make up in Limburg Maastricht
bottom of page