top of page

Extra informatie & nazorg

HOE HET WERKT


INTAKE


​Voorafgaand de behandeling plannen wij een intake, dan bespreken we uw wensen, en bepalen wij samen welke stijl het best past bij uw gezicht.
Tijdens deze intake zal ik u ook inlichten over de naverzorging.

DE BEHANDELING


Na de intake starten we de behandeling met het schoonmaken en stylen van je natuurlijke wenkbrauw, zodat ze hun optimale vorm hebben wanneer we starten met de PMU.
Daarna beginnen we met het tekenen van uw wenkbrauw, dit doen we zorgvuldig en hiervoor nemen we de tijd. Wij proberen altijd een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken.

 

Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen, wil ik u vragen om uw wenkbrauwen vooraf niet te verven, zodat we uw natuurlijk haarkleur kunnen zien. Op deze manier kunnen wij het best een design op maat maken.

 

 

⚠️Vooraf de behandeling gelieve :

Geen alcohol/energiedrank/sterke koffie/bloedverdunnende middelen of alcohol te consumeren.

GENEZING


Na de behandeling nemen we samen de nazorg door.
De nazorg is erg belangrijk. Om de behandeling zo optimaal mogelijk te laten genezen, voor een mooi resultaat, dien je deze instructies die schriftelijk worden meegegeven zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

⚠️Na de behandeling raden wij aan :

  • 3 dagen geen alcohol te comsumeren , sauna, sporten, zwembaden te vermijden (i.v.m. hygiëne).

  • 3 dagen de wenkbrauwen niet nat te laten worden, zodat de huid zich optimaal kan herstellen.

  • Tijdens het genezingsproces (4-6 weken) het behandelde gebied niet aanraken, krabben.

 

NABEHANDELING

o

Om het beste resultaat te behalen is een nabehandeling altijd nodig.

Na 4-6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen. Op dit moment zul je zien dat het pigment redelijk is vervaagd, en dan is het tijd voor de nabehandeling. We adviseren u altijd om na ten minste 4 weken een afspraak in te plannen.
Bij deze nabehandeling kunnen er nog correcties worden aangebracht.

Indien u binnen 2 maanden na het zetten van de PMU een afspraak maakt voor de nabehandeling, zult u een verlaagd tarief betalen.

Als u later dan 2 maanden na de behandeling een afspraak maakt, dan moet ik een volledige behandeling in rekening brengen.

bottom of page