top of page

Huisregels

 1. Er wordt alleen op afspraak gewerkt. De gereserveerde tijd is speciaal voor jou vrijgehouden. Mocht je dus te laat op de afspraak zijn, dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.
   

 2. Een afspraak dient tenminste 24 uur van tevoren (kosteloos) te worden geannuleerd. Indien je binnen de 24u voor de behandeling afzegt, zal 50% van de gemaakte kosten in rekening worden gebracht.
   

 3. Een afspraak verplaatsen kan tot 48 uur van tevoren.
   

 4. Een “no-show” word volledig in rekening gebracht.
   

 5. Hygiëne is in mijn salon belangrijk; roken, drinken en huisdieren zijn daarom niet toegestaan.
   

 6. Alle behandelingen hebben een garantie van één week, indien alle onderhoudsvoorschriften in acht zijn genomen.
   

 7. Er wordt in de salon met chemische stoffen gewerkt, om deze reden zijn kinderen niet toegestaan.
   

 8. Imani Romana Beauty Center behoudt het recht om cliënten te weigeren waarvan de persoonlijke hygiëne te wensen overlaat.
   

 9. Behandelingen worden gestaakt bij : koorts, koortslip, griep, hevige verkoudheid, besmettelijke huidziekten.
   

 10. Imani Romana Beauty Center is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan door dat de door cliënt verstrekte informatie onjuist of onvolledig is, over bijvoorbeeld ziekte, medicijn, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.

11. Alle verkopen zijn definitief beleid - dat betekend dat diensten worden niet gerestitueerd. 

 
Cadeaubonnen
Cadeaubonnen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar. Op de dag van behandeling dient u de cadeaubon mee te brengen. Vergeet u deze echter dan zal het normale tarief in rekening worden gebracht. Verloren/ verlopen cadeaubonnen kunnen niet worden vergoed.
Bij een “no-show”met een cadeaubon wordt de bon geannuleerd. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Cadeaubon is persoonlijk en kan niet worden doorgegeven aan derden.
 
Klachten of ontevreden?
Ik doe er alles aan om een goede kwaliteit diensten en producten te leveren. Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet tevreden bent. Ik stel het zeer op prijs dat u het mij laat weten indien u een klacht heeft, zodat wij samen tot een oplossing kunnen komen.
 
Parkeermogelijkheden
Parkeren kan direct naast de salon.
 
Privacy
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Imani Romana Beauty Center en worden niet verstrekt aan derden.
 
Iedereen die gebruik maakt van onze voorzieningen verklaard akkoord te gaan met onze huisregels c.q. Voorwaarden.

bottom of page