top of page
14F72294-DAFC-4394-BBC9-3FD5E440A167.jpg

Salon/Praktijk ruimte te huur.

Gelegen in het bruisende hart van Maastricht, biedt ons Beauty Center een uitzonderlijke kans voor schoonheidsspecialisten om hun praktijk te versterken in een elegante en ondersteunende omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan schoonheidsbehandelingen, waaronder permanente make-up, elektrolyse, geavanceerde huidverzorging en meer. Ons centrum floreert dankzij een holistische benadering van schoonheid, gericht op het verhogen van het zelfvertrouwen en succes van onze klanten door natuurlijke behandelingen.

We nodigen je uit voor een gratis bezichtiging, zodat je zelf kunt zien hoe ons centrum jouw praktijk kan ondersteunen en verbeteren. Geniet van de vrijheid om zelfstandig te werken, terwijl je profiteert van onze verfijnde faciliteiten en gastvrije gemeenschap. Kom en ontdek de perfecte ruimte voor jouw schoonheidssalon.

Aanbod

- TOP locatie: Gelegen in het levendige stadscentrum, trekt ons centrum een constante stroom van klanten aan.

- State-of-the-Art faciliteiten: Onze ruime faciliteit beschikt over prachtig ontworpen kamers met daglicht plafonds, professioneel verlichtingssysteem, en airconditioning, die een comfortabele en uitnodigende sfeer creëren voor zowel specialisten als klanten. Daarnaast zijn alle ruimtes uitgerust met een luchtfiltratie- en afzuigsysteem.

- Geïntegreerde diensten: Een totaalconcept van beautybehandelingen, zoals wenkbrauw- en wimperbehandelingen, innovatieve gezichtsbehandelingen zoals aqua glow en carbon peeling. Wij bieden een diverse reeks behandelingen. Bovendien zorgt onze in-house marketing specialist voor een sterke digitale aanwezigheid, wat resulteert in hoge zichtbaarheid en klantbetrokkenheid.

Extra voordelen

- Persoonlijke online agenda gekoppeld aan onze website, waardoor jouw klanten 24/7 gemakkelijk online een afspraak kunnen inplannen.

- Klantenboekingssysteem om extra klanten via ons platform aan te trekken.

- Ondersteuning op het gebied van marketing en promotie.

- Professionele ontwikkelingsmogelijkheden en trainingen.

- Receptiedienst en luxe wachtkamer voor een professionele uitstraling en gastvrije ontvangst van jouw klanten.

- Koffie- en theefaciliteiten voor jou en je klanten.

- Een inspirerende werkomgeving met collega’s die dezelfde visie en passie delen.

 

Ons geïntegreerde boekingsplatform maakt het eenvoudig om afspraken met klanten te plannen en te beheren, waardoor je dagelijkse operaties worden gestroomlijnd.

Verhuurmogelijkheden

- Privé ruimte: Ideaal voor specialisten die op zoek zijn naar een vaste ruimte met een professionele en luxe uitstraling. Beschikbaar voor een vaste maandhuur van €850.

- Flexibele privé ruimte: Perfect voor professionals die minder frequent een ruimte nodig hebben, beschikbaar voor €80 per dag. Meerdere dagen mogelijk in overleg.

Wij zijn op zoek naar:

- Specialisten in wimperextensions, lashtech.

- Nageltechnici, nagelstylistes, manicures, (medisch) pedicure.

- BIG-geregistreerde artsen voor schoonheidsinjecties.

- Visagisten, make-up artists, MUA.

- Specialisten in laserbehandelingen (eigen apparatuur noodzakelijk), laserspecialisten.

- Hairstylisten en kappers met expertises (kleurspecialist, extensions, kapsels).

- Schoonheidstherapeuten gespecialiseerd in lichaamsbehandelingen zoals massages en wraps.

- Aromatherapeuten die natuurlijke essentiële oliën gebruiken voor welzijn.

- Voedingsdeskundigen of diëtisten die holistische welzijnsbenaderingen bieden.

- Yoga- of meditatieleraren die wellnesssessies in een rustige omgeving willen leiden.

- Professionals in permanente make-up, semi-permanente make-up, PMU.

- SMP specialisten, micro scalp pigmentation.

- Medische pigmentatie en tatoeagespecialisten, reconstructieve micropigmentatie specialisten.

- Tattoo-artiesten gespecialiseerd in cosmetische of artistieke tatoeages.

- Acupuncturisten, experts in Ayurvedische behandelingen, orthomoleculaire therapeuten.

- Trichologen die haar- en hoofdhuidproblemen behandelen, scalp treatment specialisten.

- Andere specialisten die passen bij onze visie en missie.

Visie en missie.

Visie

Bij Imani Romana is onze visie om individuen te versterken door hun natuurlijke schoonheid te verbeteren met de hoogste normen van behandelingen. We streven ernaar een toonaangevende studio in Maastricht te zijn, bekend om onze toewijding aan veiligheid, kwaliteit en innovatie in schoonheidsbehandelingen. We geloven in de transformatieve kracht van onze diensten om zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten, met als doel elke klant zich mooi en uniek te laten voelen.

Missie

Onze missie bij Imani Romana is om uitzonderlijke diensten te bieden met gebruik van hoogwaardige, veganistische en dierproefvrije producten. We richten ons op het creëren van een comfortabele en steriele omgeving, waarbij we de veiligheid en tevredenheid van onze klanten waarborgen. Door middel van gepersonaliseerde consultaties en nauwgezette artistieke vaardigheden, streven we naar natuurlijke en harmonieuze resultaten die de inherente schoonheid van elke klant accentueren. We zijn toegewijd aan voortdurende leren en excellentie, en blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en trends in de schoonheidsindustrie om de best mogelijke diensten aan onze klanten te bieden.

Word deel van onze gemeenschap.

Als je een toegewijde schoonheidsprofessional bent die je bedrijf wil laten groeien binnen een bloeiende gemeenschap, nodigen wij je uit om je bij ons aan te sluiten. Of je nu een nieuwe onderneming start of je diensten uitbreidt, ons Beauty Center biedt het perfecte platform om je doelen te bereiken.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een rondleiding door onze faciliteiten en ontdek hoe we jouw professionele reis in de schoonheidsindustrie kunnen ondersteunen.

Meet the team

Hoe aan te melden

Ben je geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op voor verhuurdetails en ontdek hoe we je professionele reis kunnen ondersteunen.

 

Telefoon: +31687523665

E-mail: info@imaniromana.com

Adres

bottom of page