top of page

Skincare

Een allesomvattende Beautysalon, klaar voor jouw komst

Hollywood Laser Peeling

CARBON PEELING - LASER PEELING

De Carbon Laser Peeling is één van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid.

VERMINDERING VAN RIMPELS - GROVE PORIËN - ACNE - PIGMENTVLEKKEN

Hollywood Laser Peeling

Wordt ook wel de Carbon Laser Peeling genoemd. Dit is één van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid.
 
Carbon peeling werkt van binnen naar buiten. Het hersteld de huid, en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de huid egaler wordt. Oneffenheden trekken weg en overtollig talg wordt verwijderd, waardoor grove poriën verkleinen en de huid minder mee-eters aanmaakt!

 

Hoe werkt het ?

De Carbon Laser Peeling werkt van binnenuit de huid. Het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, de huid wordt zichtbaar verstevigd en fijne lijnen verminderen.
Een Carbon Laser Peeling wordt uitgevoerd met de Q-Switch ND Yag PicoLaser. Door middel van warmte bouwt de huid collageen op. Collageen is een eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel. De warmte die kan zorgen voor collageen kan bereikt worden met de laser. De energie van de Q-Switch ND Yag PicoLaser – 1064 NM golflengten – wordt bijna niet geabsorbeerd door water en wordt pas vrijgegeven in de diepere lagen van onze dermis. Hierdoor worden de talgklieren opgewarmd, waardoor de productie van talg vermindert.


Een optimaal resultaat behaal je na 5 behandelingen. Het is wel belangrijk om elke 1 a 2 weken een nieuwe behandeling te doen. De Carbon Peeling is gezond voor de huid, dankzij de dieptereiniging. Na 5 behandelingen kun je het maandelijks bijhouden.

5c33ff78ac36401cc3c84ed5bb7608f0.jpg
cb1948178d84b4eca0c7a42be0730bf5.jpg

​VOORDELEN van een hollywood laser peeling: 

  • Het herstellen van een vette huid

  • Verkleinen van grove poriën

  • Comedonen (mee-eters)

  • Acné

  • Verhogen van collageenproductie

  • Verminderen van talgproductie

  • Verminderen van fijne lijntjes

  • Verbeteren van een ongelijkmatige huidstructuur

  • Verminderen van pigment

​Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verwijderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid. Op lange termijn voorkom je aanmaak van verdere rimpels. De behandeling werkt ook goed tegen pigmentvlekken en couperose.

Een groot verschil met andere gezichtsbehandelingen is dat Carbonpeeling de bovenste huidlaag niet verdunt of beschadigt, maar juist sterker maakt. De behandeling geeft snel resultaat en is pijnloos. Je huid vervelt niet, wel is een lichte uitslag mogelijk door overtollig talg dat naar boven geduwd en geneutraliseerd wordt. 

1959e2978944e8d6a76ac07136f8df94.jpg