top of page

EYELINER

 
 
 

PERMANENT MAKEUP

eyeliner

permanente make up eyeliner Maastricht Limburg
Permanente make up eyeliner in Maastricht Limburg

Ontdek de gemak en schoonheid van permanente make-up eyeliner bij Imani Romana. Vergeet het dagelijkse gedoe met het tekenen van uw eyeliner. Onze permanente eyeliner is perfect voor diegenen die een moeiteloze, maar altijd stralende blik willen. Met onze deskundige toepassing, krijgt u een prachtige eyeliner die bij uw oogvorm past, zonder uitlopen of dagelijkse applicatie. Ervaar de vrijheid en schoonheid met Imani Romana's permanente make-up eyeliner.

 
 
 

PERMANENT MAKEUP

 
Permanente make up Eyeliner Maastricht Limburg

hoe werkt het ?

Permanente make-up eyeliner is een verfijnde techniek waarbij we pigment onder de huid aanbrengen voor een blijvend mooie eyeliner. Deze methode, minder diep dan traditioneel tatoeëren, gebeurt in de bovenste huidlaag. Dit zorgt voor minder ongemak en een natuurlijker resultaat. Perfect voor een altijd scherpe en vlekkeloze eyeliner, zonder de dagelijkse moeite. 

 
 

IMANI ROMANA

Doet het pijn ?

In tegenstelling tot een echte tatoeage wordt het alleen in de bovenste huidlagen aangebracht, hierdoor is de procedure voor permanente make-up minder pijnlijk. 

 
permanente make up eyeliner Maastricht Limburg

Hoe wordt permanente eyeliner gedaan? 

We kunnen de procedure verdelen in een aantal stappen. 

 1.  Voorbereiding

 

Wanneer je jouw afspraak hebt geboekt krijg je van ons instructies om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden. Dan gaan we samen bespreken wat jou wensen zijn, en wat jij graag zou willen. Wil je van tevoren al zien hoe jouw eyeliner zullen uitzien? klik dan hier  

​​

 2.   Behandeling

 

Voorafgaand de behandeling bespreken we nogmaals uw wensen, en bepalen wij samen welke stijl het best past bij uw gezicht.

Beginnen we met het tekenen van uw nieuwe eyeliner, dit doen we zorgvuldig en hiervoor nemen we de tijd. Wij proberen altijd een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken.
Wanneer alles perfect is, dan beginnen we met tatoeëren. 
​​

 3.   Genezing

 

Na de behandeling nemen we samen de nazorg door.
De nazorg is erg belangrijk. Om de behandeling zo optimaal mogelijk te laten genezen, voor een mooi resultaat, dien je deze instructies die schriftelijk worden meegegeven zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

 4.   Nabehandeling

 

Om het beste resultaat te behalen is een nabehandeling altijd nodig.
Na 4-6 weken zijn de eyeliner volledig genezen. Op dit moment zul je zien dat het pigment redelijk is vervaagd, en dan is het tijd voor de nabehandeling. We adviseren u altijd om na ten minste 4 weken een afspraak in te plannen, maar binnen 8 weken. 

 5.   Perfecte eyeliner

 
 

4 tot 6 weken na de nabehandeling zijn de eyeliner volledig genezen en kunt u genieten van uw nieuwe, perfecte, symmetrische eyeliner.

TECHNIEKEN

 

Er zijn verschillende stijlen en technieken in PMU voor eyeliner. Jouw eyeliner worden altijd speciaal voor jou ontworpen met een of meerdere van deze technieken. 

Shaded eyeliner

PMU Eyeliner Maastricht Limburg

SUBTIEL - NATUURLIJK ACCENT

 

"Shaded eyeliner" is een permanente make-uptechniek die een zacht, op maat gemaakt, schaduwachtig effect op de oogleden creëert. In tegenstelling tot de scherpe lijnen van traditionele eyeliner, onderscheidt deze methode zich door voor elke klant een persoonlijke eyeliner te ontwerpen, waarbij het pigment gemengd wordt voor een verlooplook. Het is vaak donkerder bij de wimperlijn en naar boven toe vervagend.

 

 Deze methode geeft een subtieler en natuurlijker accent aan de ogen, vergelijkbaar met het effect van een poeder- of potlood eyeliner. 

Het is ideaal voor iedereen die een blijvende smokey eye look wil of die een zachtere uitstraling verkiezen boven een gedefinieerde lijn. Shaded eyeliner is populair vanwege zijn veelzijdigheid, en elk ontwerp is aan te passen aan de individuele wensen van de klant.

 

classic eyeliner

 

"Classic eyeliner" is een permanente make-uptechniek die een strakke, duidelijke lijn langs de wimperlijn creëert, aangepast aan de individuele stijl van elke klant. Deze methode biedt een tijdloze look, variërend van subtiel tot dramatisch, en is ideaal voor diegenen die een langdurige, gedefinieerde oogopslag willen met minimale inspanning. Het is populair vanwege zijn veelzijdigheid en de mogelijkheid om elke look te personaliseren. 

OPVALLEND - MAKEUP EFFECT

 
 
Permanente make up eyeliner Maastricht Limburg

infralash

Permanente make up eyeliner Maastricht Limburg

"Infralash" is een permanente make-uptechniek die de wimperlijn subtiel accentueert door pigment tussen de wimpers aan te brengen voor een vollere, natuurlijke uitstraling. 

Het verschilt van traditionele eyeliner tattoo doordat het zich richt op het gebied tussen de wimpers, met als doel de wimpers dikker te laten lijken zonder de uitstraling van make-up. Deze methode geeft een langdurig, subtiel resultaat van geaccentueerde ogen. 

NATUREL - REALISTISCH

 
 

Een consult nodig?

Een kosteloos en vrijblijvend advies

Of u kunt ons bellen

permanent make up specialist in Limburg
bottom of page